Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2020 - ώρα 18:30 "Τι είναι & τι θέλουν οι Νέοι Φίλοι της Φύσης" | Συνάντηση γνωριμίας | 125 ΧΡΟΝΙΑ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ - NATUREFRIENDS

[Φωτογραφία από τη διαδήλωση για την κλιματική αλλαγή  την Παρασκευής 20.09.2019]

Με αφορμή τα 125 χρόνια από  την ίδρυση των NATUREFRIENDS - ΦΙΛΟΙ της ΦΥΣΗΣ, το Ελληνικό Δίκτυο ΦΙΛΟΙ της ΦΥΣΗΣ διοργανώνει συνάντηση γνωριμίας για τους νέους. EVENT 
Η συνάντηση γνωριμίας θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2020, ώρα 6:30 μ.μ. και είναι ανοικτή σε κάθε ενδιαφερόμενο
Τοποθεσία: Ανθέων 72, 124 61, Χαϊδάρι (πλησίον του κινηματογράφου Άνοιξη)



Οι NATUREFRIENDS ιδρύθηκαν το 1895 στη Βιέννη από νέους ανθρώπους  και στη συνέχεια αναπτύχθηκαν στην Ευρώπη, στις ΗΠΑ, στη Δυτική Αφρική κ.ά.
Οι NFI έχουν μέλη σε 45 χώρες. Στη χώρα μας εκπροσωπούνται από το Ελληνικό Δίκτυο ΦΙΛΟΙ της ΦΥΣΗΣ, το οποίο ιδρύθηκε το 2008.


Η Διεθνής Οργάνωση International Young Naturefriends/ IYNF είναι η νεολαία των NFI. Ιδρύθηκε το 1975 και έχει 16 οργανώσεις μέλη και 11 συνεργάτες μέλη.
Λειτουργεί με βάση τις αρχές των Naturefriends ωστόσο έχει αυτονομία. Η έδρα των IYNF είναι η Πράγα.
Περισσότερα ΕΔΩ ΕΔΩ.


Οι ΝΕΟΙ ΦΙΛΟΙ της ΦΥΣΗΣ/ Greek Young Naturefriends είναι μια άτυπη ομάδα νέων, χωρίς νομική μορφή, συνεργάτης της οργάνωσης International Young Naturefriends/ IYNF.
Στη Συνάντηση Γνωριμίας θα παρουσιαστεί το Διεθνές Κίνημα Naturefriends, τα βασικά προβλήματα και οι δυνατότητες που έχει η νεολαία στη χώρα μας, η κλιματική αλλαγή και η νεολαία και η δυνατότητα σύστασης με όρους αυτονομίας της Ομάδας "Νέοι Φίλοι της Φύσης".

Περισσότερα ΕΔΩ ΕΔΩ 

Σχόλια