ΦτΦ & ΝΦτΦ: “There is no Tourism on a DEAD PLANET | Δεν υπάρχει Τουρισμός σε ένα πεθαμένο πλανήτη”



Το Ελληνικό Δίκτυο ΦΙΛΟΙ της ΦΥΣΗΣ και οι Νέοι ΦΙΛΟΙ της ΦΥΣΗΣ στο πλαίσιο των δράσεων που αναπτύσσουν για το Βιώσιμο Τουρισμό ξεκινούν μια εκστρατεία διαρκείας με θέμα “There is no Tourism on a DEAD PLANET | Δεν υπάρχει Τουρισμός σε ένα πεθαμένο πλανήτη”.

Οι πρώτες ψηφιακές αφίσες που δημοσιεύμε μπορούν να αντιγραφούν και να αναπαραχθούν χωρίς άδεια χρήσης.

Οι ΦτΦ και οι ΝΦτΦ αυτή την περίοδο:

  1. Διοργανώνουν την 4η συνάντηση εργασίας στην Αθήνα στο πλαίσιο του έργου ERASMUS+ με τίτλο “ALternative tourism in MEditerranean Regions (ALMERE) | Εναλλακτικός τουρισμός στις Μεσογειακές Περιοχές”. (15 – 18 Σεπτεμβρίου 2022). Συμμετέχουν πέντε φορείς από χώρες της Μεσογείου. [Περισσότερα για το ALMERE ΕΔΩ]
  2. Διοργανώνουν συνέδριο στα Καλάβρυτα με θέμα «Τα βουνά έχουν αξία – Ιδέες για δράση – Χτίζοντας συμμαχίες για ανθεκτικά βουνά και τοπικές κοινωνίες» | Καλάβρυτα 11 – 13 Νοεμβρίου 2022 – με τη χρηματοδότηση του Πράσινου Ταμείου και με εταίρο Εταίρο το Σύλλογο Ορειβασίας – Χιονοδρομίας – Αναρρίχησης – Προστασίας Περιβάλλοντος Καλαβρύτων/ ΕΟΣ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ. [Περισσότερες πληροφορίες τέλος Αυγούστου 2022].
  3. Προετοιμάζουν την αίτηση για ένα νέο έργο ERASMUS+ με θέμα “Training on Sustainable Tourism”/ TRA.SU.T” / Κατάρτιση στο Βιώσιμο Τουρισμό (Σεπτέμβριος 2022).
  4. Προβάλλουν το Διεθνές Έτος Βιώσιμης Ορεινής Ανάπτυξης, στο πλαίσιο του οποίου διοργανώνουν και το συνέδριο στα Καλάβρυτα (Διάβαζε α/α2). Ιnternational Year of Sustainable Mountain Development 2022 https://bit.ly/3uPnXQb
  5. Συμμετείχαν στο Περιβαλλοντικό Camping στο Νέσσωνα (22-25 Ιουλίου 2022) στη διάρκεια του οποίου παρουσίασαν μεταξύ των άλλων τις θέσεις τους για το Βιώσιμο Τουρισμό.
  6. Θα παρουσιάσουν το θέμα “Βιώσιμος τουρισμός στην Ελλάδα” στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής τηλεδιάσκεψης που διοργανώνει το δίκτυο νεολαίας Biodiversity Action Europe [10 Σεπτεμβρίου 2022].

Επίσης προγρετοιμάζεται η επανακκίνηση του προγράμματος “Γνωρίζω τη Φύση και την Προστατεύω” με επισκέψεις και ξεναγήσεις σε τόπους φυσικού, πολιτιστικού και ιστορικού ενδιαφέροντος.

Αφίσες για αναπαραγωγή και διάθεση χωρίς άδεια χρήσης







Σχόλια