Τετάρτη, 27 Νοεμβρίου 2013

Vote to make Ecocide a crime to protect our future | ΟΙΚΟΚΤΟΝΙΑ - Υπογράφουμε για να χαρακτηριστεί η καταστροφή του περιβάλλοντος Οικολογικό Έγκλημα


Υπογράψτε ΕΔΩ 
[Μόνο 154 Έλληνες έχουν μέχρι αυτή τη στιγμή που γίνεται η ανάρτηση!!!]Τον Ιανουάριο, Ευρωπαίοι Πολίτες από 7 διαφορετικές χώρες της ΕΕ ξεκίνησαν μέσω της επίσημης νομοθετικής διαδικασίας , την «Πρωτοβουλία Ευρωπαίων Πολιτών», να μαζεύουν υπογραφές ώστε η οικοκτονία ( που περιλαμβάνει όλες τις ενέργειες που καταστρέφοντας ή πλήττοντας σοβαρά τα οικοσυστήματα, θέτουν σε κίνδυνο τη ζωή υπό οποιαδήποτε μορφή) να θεωρείται έγκλημα. Ψηφίζοντας υπέρ αυτού του νόμου θα αναγκάζονται οι ιθύνοντες να τοποθετούν την ευημερία της Φύσης και των ανθρώπων πάνω από τα κέρδη.Η Πρωτοβουλία των Ευρωπαίων Πολιτών (ΠΕΠ) είναι ένα μέσο άσκησης του συμμετοχικού μας δικαιώματος στην άμεση Δημοκρατία. Η υπογραφή στο ECI ισοδυναμεί με την ψήφο μας: 1 Πολίτης = 1 ψήφος.
Αν μπορούμε να συγκεντρώσουμε 1 εκατομμύριο υπογραφές, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο θα υποχρεωθεί να εισαγάγει την πρότασή μας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.
Μαζί μπορούμε να αλλάξουμε τα πράγματα. Σας ευχαριστούμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου