Η Νεολαία για την Οδική Ασφάλεια | Youth for Road Safety - Παγκόσμια Ημέρα Μνήμης Θυμάτων - Παρασκευή 13 Νοεμβρίου διαδικτυακή εκδήλωση


 Κατ΄ αρχάς σας ενημερώνουμε για τον οργανισμό Youth for Road Safety [ΕΔΩ] και στη συνέχεια σας ενημερώνουμε ότι τα τροχαία δυστυχήματα είναι η πρώτη αιτία θανάτου της νεολαίας.

Το Ελληνικό Δίκτυο ΦΙΛΟΙ της ΦΥΣΗΣ και οι Νέοι ΦΙΛΟΙ της ΦΥΣΗΣ στηρίζουν και συνεργάζονται στην Ελλάδα με το Πανελλαδικό Σωματείο SOS ΤΡΟΧΑΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ - SOSTE.

Αυτή την Κυριακή, 15 Νοεμβρίου 2020, ο κόσμος θα τιμήσει τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Μνήμης για Θύματα Οδικής Κυκλοφορίας Αυτή η οδυνηρή και ουσιαστική μέρα επιτρέπει σε όλους μας στην παγκόσμια κοινότητα οδικής ασφάλειας και πέραν αυτού να σταματήσουμε και να σκεφτούμε γιατί κάνουμε αυτό που κάνουμε. για να αποφευχθεί ο πόνος και η σφαγή που προκαλούν τροχαία ατυχήματα για οικογένειες και κοινότητες παντού.


Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας μας καλεί:

"Αυτή την Παρασκευή 13 Νοεμβρίου, συμμετέχουμε σε μια ειδική διαδικτυακή παγκόσμια μνήμη ζωντανής ροής που συγκεντρώνει τις φωνές των θυμάτων, των πρώτων ανταποκριτών, των αξιωματούχων και των καλλιτεχνών για να ανταποκριθούν στο θέμα:

ΘΥΜΑΜΑΙ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ. ΔΡΩ - ΕΝΕΡΓΩ

Η εκδήλωση πραγματοποιείται από τις 14:00 CET την Παρασκευή 13 Νοεμβρίου για περίπου 1 ώρα.

Μπορείτε να εγγραφείτε για να μάθετε πώς να παρακολουθείτε και να συμμετέχετε εδώ .

Ελπίζουμε να σας δούμε εκεί.


Σχόλια